Om oss

Om oss

Sometimes Pole Studio er Norges første pole dance studio, etablert i Oslo i 2007. I dag har vi i tillegg til Oslo avdelingen, en avdeling i Lillestrøm og åpner nå i Tønsberg i løpet av våren 2017.

Sometimes Pole Studio er hjem for mange av de mest ettertrakede instruktørene, utøverne og artistene i landet. Alle våre instruktører er sertifiserte pole fitness instruktører, de har alle gjennomgått førstehjelpskurs og gjennomgår stadig faglige oppdateringer for at du skal få den beste og sikreste undervisningen mulig.

Sometimes Pole Tønsberg holder til midt i sentrum, i erværdige lokaler i bygget til gamle Slottsfjellskolen. Her har vi god takhøyde og en lys speilsal med 8 stenger fra X-pole. Lokalene innholder også et omkldnings- og oppbevaringsområde og en liten resepsjon. Det er tilgang til toaletter og gratis parkering. Vi har en liten butikk hvor du kan kjøpe pole klær, grepsprodukter, stenger til hjemmebruk osv.

Vi tilbyr kurs for nybegynnere og de som er litt mer øvet. Vi tilbyr også opplegg for Utrdrikningslag, bursdager, teambuilding eller ligende.

Pole dance/fitness er en utrolig morsom treningsform og passer for alle! Du trenger ingen forkunskaper for å begynne med pole.