Ansatte

Ansatte

Aleksandra

Eier og daglig leder
Aleksandra er eier og daglig leder av Sometimes Pole Studio. Hun instruerer ikke i pole, men har tatt en rekke pole sertifiseringer og kurs, blandt annet X-pert sertifisering Level 1-4 og Its Poleart Instruktørsertifiserg. Aleksandra jobber for det meste med admin og videreutvikling av selskapet og er ofte å se innom studioet her i Tønsberg. I tillegg til å jobbe på Sometimes, er hun også styreleder for Norges Pole Sport Forbund og arrangør av Norgesmesterskapet i polesport. I fjor arrangerte hun også Pole Theatre Scandinavia i Oslo. Aleksandra har dømt flere nasjonale og internasjonale pole-konkurranser. Blant annet er hun en IPSF-sertifisert dommer og har vært dommer for Verdensmesterskapet i pole sport. Hun er veldig lidenskapelig opptatt av å hjelpe poleindustrien i Norge vokse ved å organisere konkurranser/arrangementer, hjelpe poleutøvere og konsultere andre studioeiere.

Camilla

Instruktør
Camilla begynte med pole i begynnelsen av 2017, og har deltatt på Its Poleart instruktørsertifisering samt workshop med store pole stjerner som Marion Crampe og Evgeny Greshilov. Camilla holder Pole 1 og Pole 2 kurs, samt drop-in klasser som Lyrical Pole og Streching. Ved siden av Sometimes jobber Camilla som senterleder og personlig trener på Evo Fitness. Hun har en bachelor i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og er utdannet Performance Specialist fra Scandinavia Top Team. Camilla har drevet med ulike dansestiler fra tidlig alder, men seneste tiden har lidenskap for kitesurfing tatt mest tid. Endelig er dansen tilbake i livet, og hun elsker å få dele sin egen lidenskap for Poledance gjennom å instruere.

Ragnhild

Instruktør
Ragnhild begynte å trene pole i 2012, og begynte som instruktør i 2013. Hun har gjennomført Xpert sertifiserig Level 1-4 og vært med på workshops med en rekke store pole stjerner. Ragnhild underviser Pole 3 kurs, samt at hun holder klasser i Streching og Lyrical Pole. Ragnhild har drevet med turn og dans siden hun var 10 år, hun gikk danselinja på videregåede, har tatt grunnfag i idrett samt et år på Bårdarakademiet, og er utdannet fysioterapeut. Ved siden av Sometimes jobber Ragnhild som senterleder på Fresh Fitness i Sandefjord. For Ragnhild er det viktig at du som elev får oppleve gleden ved pole, mestringsfølelsen, utfordret deg selv og oppleve det gode sosiale samholdet vi har.

Anine

Instruktør
Anine begynte å trene pole i begynnelsen av 2017, og har deltatt på Its poleart instruktørsertifisering. Anine instruerer i Pole Intro kurs, i tillegg holder hun veldig morsomme og effektive Pole Fitness klasser. Ved siden av Sometimes jobber Anine som personlig trener. Hun har tidligere danset jazzballett og klassisk ballett og generelt holdt på med variert og allsidig trening gjennom mange år. Det hun liker best med pole er at hun får bruke dansesiden av seg selv og at hun får utfordret seg selv på nye måter.

Silje

Instruktør
Silje startet med pole i 2010 og har instruert i pole siden 2017, etter at hun fullførte Xpert sertifisering Level 1&2. Silje underviser i pole 1 og pole 2 kurs i Oslo, Lillestrøm og Tønsberg, samt at hun av og til vikarerierer på streching og yogafusion. I 2016 deltok Silje i Norgesmersterskapet i pole sport. Utenom om pole har Silje jobbet mye med søm og kostymer til teaterforestillinger. Trenger du en kostyme til en pole konkurranse eller forestilling så kan du bestille en spesialdesignet av henne 😉 Silje er veldig glad for å få jobber på Sometimes og ha muligheten til å være med å spre interessen for pole, mestringsfølelse og treningsglede.

Ine

Senior instruktør
Ine har polet siden 2012 og vært instruktør siden 2013. Hun har gjennomføret Its Pole Art pole sertifisert, X-pert pole sertifisering level 1-4 og Elevated Flexibiliy teacher training. Ine hlder for det meste til i Oslo hvor hun instruerer de fleste type pole klasser og kurs, samt streching og i blandt tissu og hoop. Men hun er ofte og se her i tønsberg også hvor hun enten holder kurs på høyere nivå eller vikarierer. Ine har konkurrert i flere nasjonale og internasjonale konkurranser som NM i pole sport og Battle of the Pole. Hun har trent med mange store navn og holder selv workshops rundt om i Norge og Skandinavia. Ved siden av Sometimes, studerer Ine ved Universitet i Oslo og er med i diverse Show grupper. Det beste for Ine med å instruerer pole er at hun får dele sin lidenskap med med andre, og alle menneskene hun møter 🙂

Elise

Seniorinstruktør og fagansvarlig
Elise begynte å pole i 2010, og begynte som instruktør i 2011. Elise har tatt en rekke sertifiseringer, blandt annet Pole Passion Level 1,2 og 3 og Xpert sertifisering Level 3&4. Elise holder for det meste til i Oslo hvor hun underviser pole og aerial hoop klasser i alle nivåer, samt streching. Hun er av og til å se i Tønsberg som vikar eller hvor hun underviser forskjellige typer drop in klasser. Elise har deltatt i en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser blandt annet NM i pole sport både som singel og doubles utøver. I 2016 tok hun 7. plass i VM i pole sport i Doubles kategorien. Elise er utdannet personlig trener, og drev tidligere sitt eget pole studio. Ved siden av Sometimes studerer hun til master i Fysisk prestasjonsevne på Norges Idrettshøyskole. Elise elsker at pole fysisk utfordrende på så mange måter og at hun hele tiden får testet grenser og komfortsone. Samtidig som hun får en enorm glede og mestringsfølelse av det. Det gir hun også utrolig stor glede å få lov til å dele dette med andre gjennom å instruere.