Ansatte

Ansatte

Aleksandra

Eier og daglig leder
Aleksandra er eier og daglig leder av Sometimes Pole Studio. Hun instruerer ikke i pole, men har tatt en rekke pole sertifiseringer og kurs, blandt annet X-pert sertifisering Level 1-4 og Its Poleart Instruktørsertifiserg. Aleksandra jobber for det meste med admin og videreutvikling av selskapet og er ofte å se innom studioet her i Tønsberg. I tillegg til å jobbe på Sometimes, er hun også styreleder for Norges Pole Sport Forbund og arrangør av Norgesmesterskapet i polesport. I fjor arrangerte hun også Pole Theatre Scandinavia i Oslo. Aleksandra har dømt flere nasjonale og internasjonale pole-konkurranser. Blant annet er hun en IPSF-sertifisert dommer og har vært dommer for Verdensmesterskapet i pole sport. Hun er veldig lidenskapelig opptatt av å hjelpe poleindustrien i Norge vokse ved å organisere konkurranser/arrangementer, hjelpe poleutøvere og konsultere andre studioeiere.

Camilla

Instruktør
Camilla begynte med pole i begynnelsen av 2017, og har deltatt på Its Poleart instruktørsertifisering samt workshop med store pole stjerner som Marion Crampe og Evgeny Greshilov. Camilla holder Pole 1 og Pole 2 kurs, samt drop-in klasser som Lyrical Pole og Streching. Ved siden av Sometimes jobber Camilla som senterleder og personlig trener på Evo Fitness. Hun har en bachelor i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og er utdannet Performance Specialist fra Scandinavia Top Team. Camilla har drevet med ulike dansestiler fra tidlig alder, men seneste tiden har lidenskap for kitesurfing tatt mest tid. Endelig er dansen tilbake i livet, og hun elsker å få dele sin egen lidenskap for Poledance gjennom å instruere.

Ragnhild

Instruktør
Ragnhild begynte å trene pole i 2012, og begynte som instruktør i 2013. Hun har gjennomført Xpert sertifiserig Level 1-4 og vært med på workshops med en rekke store pole stjerner. Ragnhild underviser Pole 3 kurs, samt at hun holder klasser i Streching og Lyrical Pole. Ragnhild har drevet med turn og dans siden hun var 10 år, hun gikk danselinja på videregåede, har tatt grunnfag i idrett samt et år på Bårdarakademiet, og er utdannet fysioterapeut. Ved siden av Sometimes jobber Ragnhild som senterleder på Fresh Fitness i Sandefjord. For Ragnhild er det viktig at du som elev får oppleve gleden ved pole, mestringsfølelsen, utfordret deg selv og oppleve det gode sosiale samholdet vi har.

Anine

Instruktør
Anine begynte å trene pole i begynnelsen av 2017, og har deltatt på Its poleart instruktørsertifisering. Anine instruerer i blant utdrikningslag hos oss. Ved siden av Sometimes jobber Anine som personlig trener. Hun har tidligere danset jazzballett og klassisk ballett og generelt holdt på med variert og allsidig trening gjennom mange år. Det hun liker best med pole er at hun får bruke dansesiden av seg selv og at hun får utfordret seg selv på nye måter.

Elise

Seniorinstruktør og fagansvarlig
Elise begynte å pole i 2010, og begynte som instruktør i 2011. Elise har tatt en rekke sertifiseringer, blandt annet Pole Passion Level 1,2 og 3 og Xpert sertifisering Level 3&4. Elise holder for det meste til i Oslo hvor hun underviser pole og aerial hoop klasser i alle nivåer, samt streching. Hun er av og til å se i Tønsberg som vikar eller hvor hun underviser forskjellige typer drop in klasser. Elise har deltatt i en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser blandt annet NM i pole sport både som singel og doubles utøver. I 2016 tok hun 7. plass i VM i pole sport i Doubles kategorien. Elise er utdannet personlig trener, og drev tidligere sitt eget pole studio. Ved siden av Sometimes studerer hun til master i Fysisk prestasjonsevne på Norges Idrettshøyskole. Elise elsker at pole fysisk utfordrende på så mange måter og at hun hele tiden får testet grenser og komfortsone. Samtidig som hun får en enorm glede og mestringsfølelse av det. Det gir hun også utrolig stor glede å få lov til å dele dette med andre gjennom å instruere.

Andrea Hegdahl

instruktør
Andrea begynte med pole dance i utlandet før hun kom til Sometimes Tønsberg. Hun har gjennomført pole x-pert sertifisering level 1-2 i 2018 og underviser i pole 1, pole 2, lyrisk pole dance, heels, pole fitness og har utdrikningslag. Andrea har lang bakgrunn innen dans, musikal og teater. Tidligere studerte hun klassisk ballett i England hvor hun tok balletteksamener ved Royal Academy of Dance. Andrea har også studert musikal og teater ved masters Performing Arts og Stella Mann College of Performing Arts. Det hun elsker mest ved pole er styrken, fleksibiliteten og teknikken som må til for å mestre sporten. Andrea har forelsket seg helt i sporten og håper hennes danseglede vil smitte over på elevene.

Anette Malja

Instruktør
Anette begynte å pole i 2017 og har hatt en fantastisk utvikling. Hun startet med å jobbe i resepsjonen i 2017 og begynte som instruktør i 2018. Hun har gjennomført sertifiseringene Xpert pole 1 og 2 og Xpert Flexy Flow. Grunnen til at Anette elsker pole er fordi det er god trening for hele kroppen, man får trent koordinasjon, balanse, økt fleksibilitet og man lærer å danse.