om oss

Om oss

Sometimes Pole Studio er Norges første pole dance studio, etablert i Oslo i 2007. I dag har vi i tillegg til Oslo avdelingen, en avdeling i Tønsberg og Sandefjord.

Sometimes Pole Studio er hjem for mange av de mest ettertraktede instruktørene, utøverne og artistene i landet. Alle våre instruktører er sertifiserte pole fitness instruktører, de har alle gjennomgått førstehjelpskurs og gjennomgår stadig faglige oppdateringer for at du skal få den beste og sikreste undervisningen mulig.

Sometimes Pole Tønsberg holder til midt i sentrum, i erværdige lokaler i bygget til gamle Slottsfjellskolen. Her har vi god takhøyde og en lys speilsal med 8 stenger fra X-pole. Lokalene inneholder også et omkledning- og oppbevaringsområde og en liten resepsjon. Det er tilgang til toaletter og gratis parkering. Vi har en liten butikk hvor du kan kjøpe pole klær, greps-produkter, stenger til hjemmebruk osv.

Vi tilbyr kurs for nybegynnere og de som er litt mer øvet. Vi tilbyr også opplegg for Utdrikningslag, bursdager, team-building eller ligende.

Pole dance/fitness er en utrolig morsom treningsform og passer for alle! Du trenger ingen forkunnskaper for å begynne med pole.

Ansatte

Aleksandra

Eier og daglig leder

Aleksandra er eier og daglig leder av Sometimes Pole Studio. Hun instruerer ikke i pole, men har tatt en rekke pole sertifiseringer og kurs, blant annet X-pert sertifisering Level 1-4 og It`s Poleart Instruktør-sertifisering. Aleksandra jobber for det meste med admin og videreutvikling av selskapet og er ofte å se innom studioet her i Tønsberg. I tillegg til å jobbe på Sometimes, er hun også styreleder for Norges Pole Sport Forbund og arrangør av Norgesmesterskapet i pole sport. I fjor arrangerte hun også Pole Theatre Scandinavia i Oslo. Aleksandra har dømt flere nasjonale og internasjonale pole-konkurranser. Blant annet er hun en IPSF-sertifisert dommer og har vært dommer for Verdensmesterskapet i pole sport. Hun er veldig lidenskapelig opptatt av å hjelpe poleindustrien i Norge vokse ved å organisere konkurranser/arrangementer, hjelpe poleutøvere og konsultere andre studioeiere.

Camilla

Senterleder og Instruktør

Camilla er senterleder for Sometimes Tønsberg og Sandefjord i tillegg til å instruere i pole. Hun startet med pole i 2017, og har gjennomført It`s Poleart instruktør-sertifisering, X-pert sertifiseringene Level 1-2 og Flexy Flow og vært med på workshops med en rekke store pole stjerner.  Camilla underviser i alle nivåer, samt drop-in klasser som Lyrical Pole, Heels, Spinning Pole og Stretching. Hun har en bachelor i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og er utdannet Performance Specialist fra Scandinavia Top Team. Camilla har lang erfaring som personlig trener, kite-instruktør og drevet med ulike aktiviteter fra tidlig alder. Endelig er dansen tilbake i livet, og hun elsker å få dele sin egen lidenskap for PoleDance gjennom å instruere. For Camilla er det viktig at du som elev blir godt ivaretatt, får tilpasset treningen for økt mestring underveis i din pole-progresjon og ikke minst får oppleve alle de gode fordelene denne treningsformen kan gi. 

Ragnhild

Instruktør

Ragnhild begynte å trene pole i 2012, og begynte som instruktør i 2013. Hun har gjennomført X-pert sertifiserigene Level 1-4 og vært med på workshops med en rekke store pole stjerner. Ragnhild underviser Pole 1 og 2 kurs, samt at hun holder klasser i Stretching og Lyrical Pole. Ragnhild har drevet med turn og dans siden hun var 10 år, hun gikk danselinja på videregående, har tatt grunnfag i idrett samt et år på Bårdarakademiet, og er utdannet fysioterapeut. Ved siden av Sometimes jobber Ragnhild som senterleder på Fresh Fitness i Sandefjord. For Ragnhild er det viktig at du som elev får oppleve gleden ved pole, mestringsfølelsen, utfordret deg selv og oppleve det gode sosiale samholdet vi har.

Andrea

Instruktør

Andrea begynte med pole dance i utlandet før hun kom til Sometimes Tønsberg. Hun har gjennomført X-pert sertifisering level 1-2  og underviser i Pole 1-3, Pole Lyrical, Heels, Spinning Pole og Stretching. Andrea har lang bakgrunn innen dans, musikal og teater. Tidligere studerte hun klassisk ballett i England hvor hun tok balletteksamener ved Royal Academy of Dance. Andrea har også studert musikal og teater ved masters Performing Arts og Stella Mann College of Performing Arts. Det hun elsker mest ved pole er styrken, fleksibiliteten og teknikken som må til for å mestre sporten. Andrea har forelsket seg helt i sporten og håper hennes danseglede vil smitte over på elevene

 

Anette

Instruktør

Anette begynte å pole i 2017 og har hatt en fantastisk utvikling. Hun startet med å jobbe i resepsjonen i 2017 og begynte som instruktør i 2018. Hun har gjennomført X-pert sertifiseringene Level 1-2 og X-pert Flexy Flow. Grunnen til at Anette elsker pole er fordi det er god trening for hele kroppen, man får trent koordinasjon, balanse, økt fleksibilitet og man lærer å danse.