om oss

Om oss

Sometimes Pole Studio er Norges første pole dance studio, etablert i Oslo i 2007. I dag har vi i tillegg til Oslo avdelingen, en avdeling i Tønsberg og en i Sandefjord.

Sometimes Pole Studio er hjem for mange av de mest ettertraktede instruktørene, utøverne og artistene i landet. Alle våre instruktører er sertifiserte pole fitness instruktører, de har alle gjennomgått førstehjelpskurs og gjennomgår stadig faglige oppdateringer for at du skal få den beste og sikreste undervisningen mulig.

Sometimes Pole Tønsberg holder til midt i sentrum, i erværdige lokaler i bygget til gamle Slottsfjellskolen. Her har vi god takhøyde og en lys speilsal med 8 stenger fra X-pole. Lokalene inneholder også et omkledning- og oppbevaringsområde og en liten resepsjon. Det er tilgang til toaletter og gratis parkering. Vi har en liten butikk hvor du kan kjøpe pole klær, greps-produkter, stenger til hjemmebruk osv.

Vi tilbyr kurs for nybegynnere og de som er litt mer øvet. Vi tilbyr også opplegg for Utdrikningslag, bursdager, team-building eller ligende.

Pole dance/fitness er en utrolig morsom treningsform og passer for alle! Du trenger ingen forkunnskaper for å begynne med pole.

Ansatte

Camilla

Avdelingsleder og Instruktør

Camilla er avdelingsleder for Sometimes Tønsberg og Sandefjord i tillegg til å instruere i pole. Hun startet med pole i 2017 og begynte som instruktør i 2017. Camilla er  It`s Poleart instruktør-sertifisert, samt X-pert  Level 1-2 og Flexy Flow sertifisert.  Camilla underviser i alle nivåer, samt klasser som Pole Fitness, Pole Lyrical, Heels  og Stretching. Hun har en bachelor i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og tilleggs utdannelse i Performance Coach Specialist fra Scandinavia Top Team. Camilla har lang erfaring fra treningsbransjen og driver aktivt med kite-surfing og snowboard i tillegg til sin lidenskap for pole. Endelig er dansen tilbake i livet, og hun elsker å få dele sin egen lidenskap for Pole Dance gjennom å instruere. For Camilla er det viktig at du som elev blir godt ivaretatt, får tilpasset treningen for økt mestring og progresjon og ikke minst får oppleve alle de gode fordelene denne treningsformen kan gi. 

Ragnhild

Instruktør

Ragnhild begynte å trene pole i 2012 og begynte som instruktør i 2013. Hun er X-pert  Level 1-4 sertifisert og vært med på workshops med en rekke store pole stjerner. Ragnhild underviser Pole 1 og 2 kurs, samt at hun holder klasser i Stretching og Lyrical Pole. Ragnhild har drevet med turn og dans siden hun var 10 år, hun gikk danselinja på videregående, har tatt grunnfag i idrett samt et år på Bårdarakademiet, og er utdannet fysioterapeut. Ved siden av Sometimes jobber Ragnhild som senterleder på Fresh Fitness Tønsberg og  Sandefjord. For Ragnhild er det viktig at du som elev får oppleve gleden ved pole, mestringsfølelsen, utfordret deg selv og oppleve det gode sosiale samholdet vi har.

Cecilie

Instruktør

Cecilie begynte å trene pole i 2017 og begynte som instruktør i 2019. Hun er X-pert  Level 1-2  sertifisert og underviser i Pole 2 & 3, samt klasser som Spinning Pole og Stretching. Cecilie har sin tekniske bakgrunn fra mange år som aktiv turner og turn-instruktør. Gjennom denne treningen har hun utviklet en stor glede for, og bevissthet rundt kroppsbeherskelse, fleksibilitet og styrke, noe som gjør pole dance til den perfekte treningen. For Cecilie er det viktig at du som elev får dele denne gleden, utfordre deg selv og kjenne på mestringsfølelsen det gir.

Melissa

Instruktør

Melissa startet med pole i 2018 og begynte som instruktør i 2019. Hun er X-pert sertifisert level 1-2 og har deltatt på mange workshops med store pole aktører. Hun underviser i Pole 1-3, samt Spinning Pole, Pole Lyrical og Heels. Melissa har danset klassisk ballett siden hun var 3 år, tatt flere eksamener ved The Royal Academy of Dancing, har vært innom de fleste danse sjangere og jobbet som koreograf. Gikk musikk, dans og drama på videregående og har drevet med sang og teater i over 15 år. Pole Dance har gitt henne enda en side av danse-og trenings verdenen samt enormt med glede og mestring. Denne formen for trening gir styrke og mestring for både kropp og sjel. Hun elsker å kunne utrykke følelser gjennom pole dance og musikk. Hun håper å overføre denne oppfatningen og følelsen for pole til andre.

Instruktør

Andrea begynte med pole dance i utlandet før hun kom til Sometimes Tønsberg. Hun er X-pert sertifisert level 1-2  og underviser i Pole 1-3, Pole Lyrical, Heels, Spinning Pole og Stretching. Andrea har lang bakgrunn innen dans, musikal og teater. Tidligere studerte hun klassisk ballett i England hvor hun tok balletteksamener ved Royal Academy of Dance. Andrea har også studert musikal og teater ved masters Performing Arts og Stella Mann College of Performing Arts. Det hun elsker mest ved pole er styrken, fleksibiliteten og teknikken som må til for å mestre sporten. Andrea har forelsket seg helt i sporten og håper hennes danseglede vil smitte over på andre.

 

Resepsjonist og Instruktør

Anette begynte å trene pole i 2017 og har hatt en fantastisk utvikling. Hun startet med å jobbe i resepsjonen i 2017 og begynte som instruktør i 2018. Hun er X-pert Level 1-2 og X-pert Flexy Flow sertifisert. Grunnen til at Anette elsker pole er fordi det er god trening for hele kroppen, man får trent koordinasjon, balanse, økt fleksibilitet og man lærer å danse. 

Resepsjonist og Instruktør

Malene begynte med pole i 2017 og har jobbet hos oss i resepsjonen siden vi åpnet i 2017. Hun tok sin X-pert sertifisering Level 1-2 i 2020 og har bidrat som vikar på ulike klasser siden da. Vi er nå heldige og får henne på faste kurs i studio vårt i Sandefjord fra vinteren 2021, hvor hun skal undervise i Pole 1, Pole Flow og Pole Exotic. Hun vil likevel dukke opp med jevne mellomrom i Tønsberg som vikar på de ulike drop in klassene her. Det Malene elsker mest med pole er mestringen og selvtilliten det gir. For Malene er det viktig at du som elev føler deg komfortabel på timene, opplever mestring og har det gøy.  

Instruktør

Elin begynte med pole januar 2020 når vi etablerte nytt studio i Sandefjord. Hun ble raskt en del av teamet og startet i resepsjonen i Sandefjord sommeren 2020. Elin underviser nå i Pole 1 og Stretching, men vil også kunne finnes som vikar på de ulike klassene. Hun er utdannet fysioterapeut, medisinsk yoga instruktør og studert fitness på Norges Idrettshøgskole. Elin har alltid et smil på lur og latteren sitter løst. Hun elsker å praktisere Pole Dance som en morsom form for trening. For Elin er det viktig å tilrettelegge godt for hver enkelt og at du som elev opplever mestring og har det gøy på timer.