Studioet

 Våre lokaler

Vi har en dansesal på ca 80kvm, et omkledningsområde og et resepsjons- og venteområde med shop. Toaletter finnes rett på utsiden av våre lokaler. Dansesalen er utsrtyt med 2 speilvegger, musikkanlegg, yogamatter, yoga bloks, pladd og diverse annet småutstyr. Salen er lys og luftig med 3 store viduer som slipper inn naturlig lys. Vinduene er frostet slik at det skjermer mot innsyn.

Stengene

Vi har 8 stk x-poles i 45mm chrome eller stainless steal. Disse festes i takfester som er skrudd opp i taket, men kan enkelt taes ned. Stengene er 3,7 meter høye og kan justeres mellom statisk og spinning mode.

Utleie

Våre stenger kan enkelt tas ned og salen kan brukes til alt slags dans og trening. Salen leies ut ved ledighet. Vi har blandt annet mye ledig tid på dagtid i ukedagene, men også noe på kveldstid torsdag og fredag, samt helger. Priser for å leie salen er fra 300 kr pr time for enkeltpersoner, og fra 500 kr pr time for utleie til gruppetrening eller annet. For mer info og forespørsler send oss en mail til tbg@sometimes.no