Utdrikningslag

Utdrikningslag

Velkommen til sometimes pole studio Tønsberg!

Vi tilbyr den perfekte aktiviteten for deres utdrikningslag i Tønsberg. Pole dance passer også godt til bursdager, jentekvelder, teambuilding eller kick off. Når dere ankommer våre freshe loklaer sentralt i Tønsberg, vil våre flinke og engasjerete instruktører sørge for at vi sammen skaper et minne for livet!

Opplev en dag dere sent vil glemme. Pole dance er en veldig populær aktivitet for utdrikninglag, og dette med god grunn. Her henger latteren løst, mens dere prøver dere på bevegelser dere aldri trodde dere skulle gjøre rundt en dansestang.

Velg aktivitet

Hos oss vil dere få en uforglemmelig time uansett arrangement eller aktivitet. Våre aktiviteter passer perfekt for alle arrangement som utdrikningslag, bursdagsfeiring, jentekveld, teambuilding og julebord.

Pole dance

Hos oss vil dere få en morsom time med en av våre dyktige instruktører som vil sette et godt utgangspunkt for resten av kvelden. Vi garanterer at dere vil dra herfra med en smil om munnen!

Har dere litt dårlig tid eller ønsker at kun bruden/brudgommen skal lære seg noen triks på stangen? Vi tilbyr også ekspress kurs for bruden/brudgommen.

Priser

U-lag 60 min (7-15 personer)

3000 kr

U-lag 75 min (15-16 personer)

3750 kr

U-lag mini 60 min (opptil 6 personer)

1800 kr

U-lag express 25 min (kun brud/brudgom)

1800 kr

 

For grupper på over 25 personer, ta kontakt for tilpasset program.

Utdrikningslag Express
Har dere begreset med tid denne dagen, er det mulig å booke vår express pakke, som kun varer i 25 min. Med express pakken, er det kun Bruden/Brudgommen som får privat undersining, på slutten kommer resten av gruppen inn for å se Bruden/Brudgommen fremføre den innlærte rutninen.

25 min expresss – 1800 kr

Betalingsvilkår

Booking er bindene, og betaling skjer på forhånd. En ikke refundebar forhåndsbetaling på 500 kr, skjer ved booking. Resterende beløp belastes 14 dager før utdrikningslaget. Avbestilling må skje minimum 14 dager før, for å unngå full betaling.